C. Iversen Konsult

Juridisk navn:
C. Iversen Konsult

Organisationsform:
Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.
DK28010206

Adresse:
Sejrsvej 76, Rinkenæs, Gråsten

Mail:
civ (at) civersen.dk

Telefonnummer:
21 25 74 25

Betaling:
Betalingsmetoder fremgår af faktura, og vil indeholde mulighed for konto-overførsel eller mobilepay.

Handel:
Ved køb af service, tilsendes et tilbud, som accepteres af kunden. Derved er købet bindende. Efter endt opgave hos kunden, tilsendes kunden en faktura pr. email, hvorpå der står betalingsmetoder. Er opgaven af en længere varighed, faktureres den 15. hver måned.
Ved køb af vare, tilsendes en ordrebekræftelse, som accepteres af kunden. Derved er købet bindende. Ved levering, tilsendes kunden en faktura pr. email, hvorpå der står betalingsmetoder.

Levering:
Ved besøg hos kunden, betragtes servicen som leveret, såsnart besøget er afholdt og punkter på besøgsrapporten er gennemført. F.eks. at der er afleveret en slutrapport.
Ved køb af en fysisk vare, betragtes varen som leveret, såsnart pakken er modtaget hos kunden.

Fortrydelsesret på fysisk vare
Fortrydelsesretten gælder 14 dage efter ordrenbekræftelsen er accepteret af kunden, dog vil kunden hæfte for værdiforringelse og evt. porto. Hjemtagne varer returneres ikke.

Fortrydelsesret på service
På en service (besøg) gælder 14 dages fortrydelsesret fra tilbuddets indgåelse. Såfremt servicen er påbegyndt (f.eks. husbesøg med efterfølgende rapport), vil der modregnes et tilsvarende og rimeligt beløb.

Brug af fortrydelsesret
Meddelelse om fortrydelse skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der skal tydeligt fremgå, kunden ønsker at fortryde en service eller køb. Beløbet vil herefter blive returneret.
Kunden har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved ydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed. Er der tale om egne eller ydre omstændigheder, kan kunden ikke kræve udbedring.

3. parts varer eller ydelser
C. Iversen Konsult kan ikke drages til ansvar for udstyr eller services købt hos 3. part, baseret på uvildig rådgivning eller leverance fra C. Iversen Konsult. C. Iversen Konsult påtager sig intet produktansvar for produkter, der er handlet igennem 3. part. Her skal kunden selv tage kontakt til eventuel 3. part. Skal C. Iversen Konsult inddrages, beregnes almindelig pris på 325 kr påbegyndt time excl moms. Kørsel beregnes med 3,51 kr / km.

Forgæves kørsel eller arbejde:
Der vil blive faktureret forgæves kørsel eller arbejde til kunden af en pris på 325 kr. / påbegyndt time excl moms og minimum 325 kr. Kørsel beregnes med 3,51 kr / km.

Persondataforordningen
Persondataforordningen træder i kraft i maj 2018, og gælder alle virksomehder, som på nogen måde opbevarer personfølsomme data.

Hvad vi opbevarer
For at kunne kontakte dig i forbindelse med sager, vil vi opbevare disse informationer:
Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse eller Messenger navn.

Er du kunde i vores webshop, opbevarer vi samme data, for at kunne kontakte dig i forbindelse med evt. tilbagekaldelser af udstyr eller garantisager. Opbevaringstiden af data kan variere, og skønnes inden for produktets holdbarhed. F.eks. 5,10,15 år.

For at kunne optimere vores webstedsindhold, gemmes anonyme besøgsdata hos Google Analytics.

Retsgrundlag
Grundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningen.
 

Hvem har adgang
Det er kun ejerne af civersen.dk, som har direkte adgang til data. Ingen andre vil kunne få adgang, med mindre der foreligger en skriftlig aftale og tilladelse. Du vil altid kunne få adgang til dine egne data.
 

Hvad vi deler
Kontaktoplysninger ligger i Facebook og Google services for at gøre kommunikationen med vores kunder/vidner så nem som mulig. Vi deler IKKE sags-data. Disse  data ligger på en beskyttet central og intern server.
Mails sendes via One.com over sikrede forbindelser.
 

Udlevering af registrerede data
Du kan til hver en tid kontakte os, for at få slettet dine egne data, eller få oplyst hvilke data vi har om dig.
 

Brud på datasikkerhed
Opstår et brud på datasikkerheden, vil alle berørte få besked inden for 72 timer.

Eksterne datapartnere

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active