C. Iversen Konsult

Elektromagnetisk stråling omgiver os hele tiden og kan være mange ting: Røntgenstråling, UV-stråling, synligt lys, infrarødt lys, mikrobølger og radiobølger.

Røntgenstråling og for meget UV-stråling kender vi som værende farligt.

Dog er der i nyere tid resultater som tyder på, at mennesker og dyr påvirkes negativt af elektromagnetiske felter (EMF), som udsendes fra næsten alt elektronisk udstyr. Symptomer på en sådan "Elektromagnetisk overfølsomhed" kan være: Hovedpine, udmattelse, tinnitus, hukommelsesproblemer, og i svære tilfælde hallucinationer. (Læs videnskabelig artikel her på engelsk). Disse felter er specielt udprægede i frekvensen 50Hz - 300 Hz..

De felter, som menes at påvirke kroppen mest, er uheldigvis også alle steder, hvor vi omgås elektricitet. Omkring PC-ere, telefoner, fjernsyn, køkkenudstyr, højspændingsanlæg, etc.

Vi tilbyder målinger af bygninger og områder, for at klarlægge belastningen af elektromagnetisk stråling, Derved kan områder helt undgås, eller det er muligt at udskifte noget udstyr, som ikke udsender nær så megen elektromagnetisk stråling.

Målingerne foregår "real-tid", og er mobile.

Frekvensområdet, der måles i er 30 Hz - 20000 Hz, samt 50 MHz - 3,5 Ghz. Det er i området "Ekstrem Lav Frevens" (ELF), samt Høj Frekvens (HF) til Ultrahøj Frekvens (UHF). Det dækker således 2G, 3G, 4G og noget af 5G båndet.

En sådan måling koster kun 325 kr/time excl moms. Kørsel beregnes med 3,51 kr / km, udenfor Sønderborg Kommune.

 

Eksempel:

Undersøgelse af et 1-familiehus vil typisk tage mellem 2-3 timer. Der laves en rapport - et såkaldt ("varmekort"), hvor steder med den største belastning udpeges. Der gives anbefalinger om udskiftning eller omplacering af elektronisk udstyr.

I forbindelse med besøg udenfor Kolding Kommunes område tillægges kørelsgebyr på 3,51 kr/km,.

Der er mulighed for at lave et "klippekort", som koster 1600 kr excl. moms, som dækker over f.eks. dialog med håndværksfolk efterfølgende.

Inden opgaven påbegyndes, tilsendes kunden et tilbud, som skal accepteres.

Da private ofte bedst kan træffes om aftenen / weekenden, tilbyder vi besøg i de tidsrum - for samme pris!

 

Bestil besøg

Kontakt os på 21 25 74 25 eller anmod om et besøg på denne mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at oplyse dette som minimum:

Adresse
Kontaktperson
Telefonnummer
Ønsket dato og tid
Opgaven (Bygning, byggeår, antal etager, areal)